Facaderenovering af alle slags facader

Trænger husets facade til en kærlig hånd, eller kunne du tænke dig at give dit hus et helt nyt udtryk? Så lad mig hjælpe dig. 

Fra min base i Odense Nord tilbyder jeg en professionel facaderenovering for både private husejere og forskellige former for erhverv i blandt andet Odense, Vissenbjerg, Kerteminde og omegn samt på resten af Fyn.

Jeg stiller min ekspertise til rådighed, hvis vind og vejr, sætningsskader eller vanrøgt har gjort, at din facade ikke fremstår i den stand, som den burde. Facaden er noget af det første, man ser på et hus, og det er derfor vigtigt, at den fremstår smuk og indbydende, hvis den skal give et godt førstehåndsindtryk af huset. Vandskuring af hus eller pudsning af facade kan f.eks. give dit hus et helt nyt udtryk.

Samtidig er det også vigtigt, at der ikke er skader på facaden, så der kan trænge fugt og vand ind i huset.

Mine kompetencer inden for renovering af facade

Jeg har mange års erfaring inden for facaderenovering, og jeg lægger stor vægt på det gode håndværk og den høje kvalitet, så du kan få et smukt og holdbart resultat. 

Inden for facaderenovering tilbyder jeg blandt andet:

  • ​Reetablering
  • ​Rensning
  • ​Reparation
  • ​Vedligeholdelse
  • ​Udskiftning af murværk og bygningsdele

​Jeg kan reparere og vedligeholde facader på alle slags boliger.

Hvad koster facaderenovering?

Mine priser på facaderenovering afhænger blandt andet af, hvor omfattende en renovering der er tale om, og hvilken behandling du foretrækker. Jeg udarbejder derfor gerne et uforpligtende tilbud til dig med en konkurrencedygtig pris på lige netop den renovering, som du kunne tænke dig.

Kontakt mig og indhent et uforpligtende tilbud

Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud, eller har du nogle spørgsmål, skal du bare ringe til mig på telefon 29 90 40 70 eller skrive til min e-mail lumbymureren@gmail.com. Alternativt kan du også udfylde min kontaktformular til højre, så sørger jeg for at vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

​Indhent tilbud​

 
 
Upload billede / tegning:
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bliv ringet op:

Har du spørgsmål til nogle af mine ydelser, eller ønsker du en pris på en opgave, så er du altid velkommen til at sende mig dit navn og nummer og så kontakter jeg dig hurtigst muligt..

Kontakt os her

Firmainfo:

Lumby mureren v/Jacob Sørensen

CVR: 40870911

Kontakt mig:

Tlf.: 29 90 40 70

H.C. Lumbyes Vej 89

5270 Odense N​​