Fugearbejde

Jeg udfører selvstændige fugeentrepriser og indgår som underentreprenør ved større byggerier.

Ved alt byggeri er fugning og tætningsarbejdet et centralt element. Det stiller krav til både håndværket og materialerne. Fugningen tætner mod vind og vejr, men sikrer samtidig, at materialerne kan klare de belastninger, som bevægelser, fugt, varme og mekaniske påvirkninger udsætter produktet for. Mine materialer er af bedste kvalitet og valgt ud fra erfaring og professionel ekspertise. 


Jeg har mange års erfaring fra branchen og mit største succeskriterie er, at du som kunde er fuldt ud tilfreds med mit arbejde – både før og efter jeg har udført det aftale job.

Punktlighed er mit varemærke. En aftale er en aftale og noget jeg vægter højt, når jeg udfører fugearbejde. Det er ligeledes noget mine kunder sætter stor pris på og det er et aspekt der gør, at jeg har mange tilbagevendende kunder.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud og en grundig rådgivning om valg af den korrekte fugning. Det er afgørende for, at resultatet er holdbart. Jeg glæder mig til at høre fra dig og jeg vender tilbage med et tilbud snarest!

Du kan ringe til mig på telefon 29 90 40 70 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til mig på e-mail lumbymureren@gmail.com.

​Indhent tilbud​

 
 
Upload billede / tegning:
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bliv ringet op:

Har du spørgsmål til nogle af mine ydelser, eller ønsker du en pris på en opgave, så er du altid velkommen til at sende mig dit navn og nummer og så kontakter jeg dig hurtigst muligt..

Kontakt os her

Firmainfo:

Lumby mureren v/Jacob Sørensen

CVR: 40870911

Kontakt mig:

Tlf.: 29 90 40 70

H.C. Lumbyes Vej 89

5270 Odense N​​