Vandskuring af væg udvendigt og indvendigt​

​Trænger facaden til et løft, eller leder du efter et alternativ til de glatte spartlede facader? Så kan vandskuring være den helt rette løsning, og det kan Lumby Mureren hjælpe dig med. Jeg har stor erfaring inden for vandskuring, som jeg både kan udføre indvendigt og udvendigt.

Jeg driver et mindre murerfirma med kunden i fokus, og jeg holder til i Odense N. Jeg løser derfor mange opgaver for kunder i hele Odense, Vissenbjerg og Kerteminde, men jeg kører også gerne ud til kunder andre steder på Fyn, der har brug for min hjælp.

Giv boligen et helt nyt look

​En vandskuret væg giver væggen et helt nyt look, og det er derfor en rigtig god løsning, hvis du er træt af at se på de gamle vægge inde i din bolig, eller hvis du kunne tænke dig at give husets facade en opfriskning.

Jeg har stor erfaring inden for vandskuring indendørs såvel som udendørs, og jeg stiller gerne min ekspertise til rådighed, hvis du har brug for rådgivning omkring, hvad der vil være den rigtige løsning til lige netop din bolig. Jeg ser mulighederne i din bolig, og jeg vil være i tæt dialog med dig omkring dine ønsker og drømme. Selve arbejdet bliver udført i højeste kvalitet og til en fornuftig pris.

​Hvad koster vandskuring af hus?

​Mine priser på vandskuring af hus afhænger blandt andet af følgende faktorer:

  • Om du ønsker udvendig eller indvendig vandskuring
  • Hvor mange vægge der skal vandskures
  • Hvor mange behandlinger der er nødvendige

Som regel er det kun nødvendigt med en enkelt behandling, men i nogle tilfælde kan der være behov for flere. Jeg udarbejder derfor altid et uforpligtende tilbud, når jeg har været ude at kigge nærmere på opgaven, således at du altid på forhånd ved, hvor meget en vandskuring af din bolig vil komme til at koste.

Så kunne du tænke dig at give din bolig et nyt look, enten indvendigt eller udvendigt , i form af en vandskuring, er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon 29 90 40 70 eller lumbymureren@gmail.com.

​Indhent tilbud​

 
 
Upload billede / tegning:
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bliv ringet op:

Har du spørgsmål til nogle af mine ydelser, eller ønsker du en pris på en opgave, så er du altid velkommen til at sende mig dit navn og nummer og så kontakter jeg dig hurtigst muligt..

Kontakt os her

Firmainfo:

Lumby mureren v/Jacob Sørensen

CVR: 40870911

Kontakt mig:

Tlf.: 29 90 40 70

H.C. Lumbyes Vej 89

5270 Odense N​​