Renovering af badeværelse – få et nyt badeværelse og toilet

Overvejer du at få et nyt badeværelse? Jeg driver Lumby Mureren, som er et lille murerfirma, hvor der altid er fokus på kunden. Jeg tilbyder alle former for renovering af badeværelse. Jeg kan også etablere et helt nyt bad eller gæstetoilet i høj kvalitet.

Jeg arbejder for både private og erhverv i blandt andet Odense, Vissenbjerg, Fyn, Odense Nord og Kerteminde.

Funktionelle, rummelige og behagelige baderum

​I gamle dage blev badeværelset først renoveret, når det var helt slidt ned. I dag opholder vi os mere på badeværelset, hvor vi blandt andet lægger makeup, tørrer hår og barberer ben. 

Derfor lægger vi vægt på, at baderummet skal være funktionelt, rummeligt og behageligt. Dertil kommer, at en nylig badeværelsesrenovering øger husets værdi – eller i al fald forhindrer, at værdien falder.

Jeg råder og vejleder gerne om valg af byggematerialer, sanitet og interiør, hvis du ønsker en modernisering. Vi begynder med et opstartsmøde, hvor vi afstemmer forventninger og finder løsninger. Her ser jeg altid muligheder fremfor forhindringer. Vi vil være i en tæt dialog gennem hele processen, hvor du løbende vil modtage dokumentation.

Den uformelle omgangstone er vigtig i min forretning. Samtidig lægger jeg vægt på, at der er ryddet op, når jeg går hjem, ligesom renoveringen skal ske så hurtigt som muligt. Dermed undgår du unødigt besvær med byggerod.​

Hvad koster renovering af badeværelse?

​Mine priser for renovering af badeværelse afhænger primært af, om det er en lille renovering eller en stor og eksklusiv udskiftning, hvor der måske også skal etableres gulvvarme samt flyttes rør og afløb.

Hvad koster et nyt badeværelse?

​Jeg kan etablere nye badeværelser og gæstetoiletter de fleste steder i boligen, i en tilbygning eller i nybyggeri. Prisen afhænger især af dit valg af byggematerialer, sanitet og interiør, men jeg hjælper naturligvis med råd og vejledning, så du kan bevare overblikket.

Kontakt mig gerne for at få en snak, og jeg kommer gerne ud for at se dit hjem, inden jeg udarbejder et uforpligtende tilbud med en god pris for renovering af badeværelse. Du kan ringe på telefon 29 90 40 70, eller du kan skrive en e-mail til lumbymureren@gmail.com.

​Indhent tilbud​

 
 
Upload billede / tegning:
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bliv ringet op:

Har du spørgsmål til nogle af mine ydelser, eller ønsker du en pris på en opgave, så er du altid velkommen til at sende mig dit navn og nummer og så kontakter jeg dig hurtigst muligt..

Kontakt os her

Firmainfo:

Lumby mureren v/Jacob Sørensen

CVR: 40870911

Kontakt mig:

Tlf.: 29 90 40 70

H.C. Lumbyes Vej 89

5270 Odense N​​